Na Fašiangy SDKÚ prišlo do prešovskej mestskej haly 4500 ľudí

24.01.2005 Celý región

Asi 4500 ľudí prišlo večer 21. januára na 11. ročník zábavno-spoločenského podujatia Fašiangy Slovenskej demokratickej a kresťanskej únie (SDKÚ) do prešovske...
Asi 4500 ľudí prišlo večer 21. januára na 11. ročník zábavno-spoločenského podujatia Fašiangy Slovenskej demokratickej a kresťanskej únie (SDKÚ) do prešovskej mestskej haly. Bolo to veľké prekvapenie pre samotných organizátorov z Krajskej agentúry SDKÚ v Prešove. Išlo totiž o jednu z najvyšších návštev vôbec v histórii.

Jedným dychom to chválili aj lídri SDKÚ, ktorých na pódiu vážne i veselo spovedal Štefan Skrúcaný. Nikto z nich na čele s premiérom a s predsedom SDKÚ Mikulášom Dzurindom nevedel vysvetliť, v čom je príčina. Vstup bol zdarma, losoval sa majiteľ jedného farebného televízora a vystupovala na východnom Slovensku mimoriadne populárna skupina Drišľak.
Dzurinda sa pochválil, že veľkým vysvedčením pre jeho vládnutie je fakt, že vo februári sa v Bratislave uskutoční stretnutie prezidentov USA a Ruska Georgea Busha a Vladimira Putina. \"Treba to využiť na to, aby sa dobre písalo o Slovensku, \" povedal Dzurinda plnej hale a z nej sa počas celého vyše dvojhodinového večera ani raz neozval na adresu vládnucej strany žiaden piskot.
Dzurindovi sa ušla na verejnosti aj gratulácia k 50. narodeninám, ktoré sa chystá oslavovať 4. februára. Dostal veľkú kyticu kvetov, v zákulisí na recepcii mu \"drišľakovci\" podarovali bicykel zn. Ukrajina a \"súkmeňovci\" veľkú tortu.
(jj)
 

Vyberte región